Ncs Su Arıtma ve Su Tasarruf Sistemleri

3′ lü Üniversal Akış Kontrollü Su Tasarruf Seti

3′ lü Üniversal Akış Kontrollü Su Tasarruf Seti

PCA Özellikli, akış kontrollü 3′ lü üniversal su tasarruf  seti

Kategorisi:Arıtma, su arıtma cihazı, musluk ağzı adaptörü, su tasarruf cihazı, üniversal su tasarruf cihazı, su tasarruf aparatı

Akış Kontrollü Su Tasarruf Kartuşu: Standart kartuşlarda akış miktarı, basınç çoğaldıkça artar. Patentli PCA® Basınç Dengeleme teknolojisi buna izin vermez. Sistem sayesinde suyun hızı ve basıncı üzerinde oynanarak akan suyun debisi kısılarak bizim zaman diliminde akan su miktarı azaltılır ve su tasarrufu gerçekleşmiş olur. Harcanan su miktarı dakikada 7 litreyi geçmemektedir, gereksiz ya da istenmeyen sıcaklık miktarı önlenerek fazla enerji tüketiminin önüne geçilmiş ve su tasarrufu gerçekleştirilmiş olur. Standart sıhhi armatürlerinde bu değer, sıhhi tesisat basıncına bağlı olarak 14-16 litre/dak. Arasındadır. Su tasarrufu sağlanmasının yanı sıra suyun eşit miktarda ve sabit akışlı olarak dağıtımına imkân tanır.

Özellikler:

Basınç Dengeleme Özelliği, PCA ®

Standart ½” Kuğu ve Lavabo Musluklarına uygun ölçü,

Yüksek Tasarruf Oranları,

Kireçlenmeye karşı yüksek direnç,

İçme suyuna uygunluk,

Tıkanmalara karşı özel tasarım,

Sıçramasız yüksek akış kalitesi,

2 Yıl garanti

3’lü Set ( 3 parça kartuş + servis anahtarı)

1 adet 5 lt/dak. Hava-Su Akışlı PCA özellikli su tasarruf kartuşu (Banyo Lavabo Musluğu içindir)

1 adet 7 lt/dak. Hava-Su Akışlı PCA Özellikli Su Tasarruf Kartuşu (Mutfak Evye Musluğu içindir)

1 adet 9 lt/dak. Akışlı PCA Özellikli Duş Regülâtörü

(Duş Başlığı içindir)

Su Tasarrufu. Ürün, patentli akış kontrollü su tasarruf mekanizması ile musluğunuzun akış miktarını dengeler. Standart perlatörlerden farklı olarak %75 oranında su tasarrufu sağlar, enerji harcamalarını da azaltır.

Basınç Dengeleme Sistemi. Standart bataryalarda akış miktarı çoğaldıkça basınç da artmaktadır. Ancak bu üründe bulunan PCA® (basınç dengeleme) teknolojisi ile basınç artışlarından etkilenmeden ve hiçbir konfor kaybına uğramadan su tüketiminizi azaltmaktadır. Su basıncı arttıkça dinamik yapılı özel elastomer o-ring, su geçiş kanalının daralmasını sağlar. Böylece su basıncı sabitlenerek dakikada maksimum 5 litre su akışı üretir. Musluk kapanınca bu sürecin tersi işler. O-Ring tekrar esner ve su geçiş kanalındaki daralma genişler.

Katlar Arası Basınç Farklılıklarını ve Flaş Dalgalanmaları Engeller. Basınç düzenleyici etkisiyle hat basıncına bağlı kalmadan belirlenmiş akış miktarını sürdürmek için kullanılır. Özellikle basınç kaybının yaşandığı yerlerde çok uygundur.

Havalandırılmış Akışlıdır. Tasarruf kartuşu, su ile havayı buluşturarak kullanımı yumuşak ve darbelerde sıçraması düşük bir akış üretir. Venturi etkisiyle suya hava karıştırarak bol oksijenli su verir. Yumuşak bir akış sağlar ve tesisat sesini azaltır. Akışın düzgünlüğünü ve çapını kontrol eder. Lavaboyu her kullanmada, sıçrayan suların üstünüzü ıslatmasını engeller.

Benzer Konular

Yorumlara kapalı.

---TL

Bu ürüne hemen sahip olabilirsiniz

Tarih 21 Eyl 2012
Yazar ncssuaritma
Kategori Su Tasarruf Cihazları

Tabgold

Ürünlerimizin NSF standartlarına uygun olarak test edilmiştir. WATER ASSOCIATION QUALITY altın damgasını taşımaktadır.

Sağlık

HAYATTA HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK DİYORSANIZ!

Siz de NCS Su Arıtma kullanmalısınız!
Çünkü;

İçme sularında 700' den fazla madde tespit edilmiştir.

Bunlardan bazıları;

- Sebepsiz ağrılara,

- Mide ve bağırsak enfeksiyonlarına,

- Böbrek rahatsızlıklarına,

- Nörolojik hastalıklara sebep olmakta, hatta kanser riskini arttırmaktadır.

Hayatımız boyunca ortalama 50 ton su içtiğimiz düşünülürse, sağlıksız sudan uzun vadede etkilenmemek mümkün değil! Öyle değil mi?