Ncs Su Arıtma ve Su Tasarruf Sistemleri

NCS HZ-360P Pompalı Direk Akışlı Su Arıtma Cihazı

NCS HZ-360P Pompalı Direk Akışlı Su Arıtma Cihazı
NCS HZ-360P Direk akışlı su arıtma cihazı :
Kategorisi: Su arıtma, Su makinesi, Su arıtma cihazı, Kapalı kasa su arıtma,  Kapalı kasa su arıtma cihazı, Tezgah altı Su arıtma,  Tezgah altı Su arıtma cihazı, Direk akışlı su arıtma, Direk akışlı su arıtma cihazı, Evsel su arıtma, evsel su arıtma cihazı,Ev tipi su arıtma, Ev tipi su arıtma cihazı, İş yeri tip su arıtma, İş yeri tip su arıtma cihazı.
 

Beş aşamalı filtre sistemine sahip, direk akışlı, tanka ihtiyaç duymayan TW-3012 300 GPD membran filtre ile günlük 1 ton su arıtan su arıtma kapasitesine sahip pompalı su arıtma cihazıdır. Mikro Computer sistemli bilgisayar programı, filtreler değişeceği zaman uyarı alarmı ve ekranda filtre doluluk göstergesi, su baskınlarına son veren su sızıntı alarm detektörü ile eşsiz bir cihazdır. Su kesildiği zaman alarm ile uyarı vererek kendini stop etme özelliğine sahiptir.  Otomatik ters yıkama sistemi (Auto Flush) Membran filtreyi belli aralıklarla yıkayarak uzun ömürlü olmasını sağlar.

Cihazın su girişine haricen takılan yıkanabilir 10″ Hausing ve filtresi ile birlikte filtre sistemi toplamda altı aşamaya çıkarılmıştır. Cihazla birlikte Membran Hausing kapağını açma anahtarı, 10″ Hausing açma anahtarı ve yardımcı dahili anahtarla toplamda 3 adet havuz anahtarları Cihazın montaj esnasında kullanacağınız tüm parçalar vidasına varana kadar koli içerisine konulmuştur.

 

Özellikleri:
  1. İnline 5 Mikron Sediment Filtre
  2. İnline GAC Karbon Filtre
  3. İnline 1 Mikron Sediment Filtre
  4. Filtre 300 Gpd Membran Filtre
  5. Filtre 2″ Post Karbon Filtre
  • 36 V DC 2 Amp Motor
  • LCD Ekran
  • Filtre Kirlilik Göstergesi
  • Sızıntı Alarmı
  • Membran Ters Yıkama
  • Alçak Yüksek Basınç Sivici
  • 1/4″ Krom Musluk
  • Günlük 1000 Litre Su Arıtımı
  • Flow Resrictor 800 Ml
  • Selenoid Valf 24 Volt
  • 3/8″ 10 Mm Hortum
  • 3/8″ Çıkış 1/2″ Giriş Hat Alma
  • 3/8″ Küresel Vana
  • 2,5″ İnline Filtre Sistemi

Teknik Özellikler:

Çalışma Su Sıçaklığı: Maksimum 45 C

Çalışma Basıncı: 1-7 Bar

Ölçüler (cm): 43 (Genişlik) x 45 (Yük.) x 38 (En)

Ağırlık: 9 Kg

 

 

Üretici Firma:  A. O. Smith Corporation

Menşe Yeri: ABD (Milwaukee, Wisconsin)

1. Aşama Filtresi (10” 5 Mikron Sediment Tortu filtrasyonu): Sularda bulunan çözünmemiş askıda katı maddelerin (tortu, kum, çamur v.s.) oluşturduğu kirliliğe bulanıklık denir. Askıda katı maddelerin oluşturduğu kirliliği giderme, filtrasyon işlemi ile yapılmaktadır. Bu filtre suyunuzda bulunabilecek Partiküller, Kir, Tortu, Kum arıtımı için kullanılır.

2. Aşama Filtresi (10” İnline Granül Aktif Karbon (GAC) Filtresi):  Suda bulunan klor, renk, tat ve koku veren eriyik gazlar, artıklar ve organik maddelerin arıtımı için kullanılır.
Bu aktif granül karbon filtre yüksek performanslı aktive edilmiş karbondan oluşmaktadır ve klorin, koku, organik kirleticiler, böcek ilaçları ve koku ile tadı etkileyen kimyasallardan arındırır.

3. Aşama Filtresi( 10” 1 Mikron Sediment Tortu filtrasyonu): Sularda bulunan çözünmemiş askıda katı maddelerin (tortu, kum, çamur v.s.) oluşturduğu kirliliğe bulanıklık denir. Askıda katı maddelerin oluşturduğu kirliliği giderme, filtrasyon işlemi ile yapılmaktadır. Bu filtre suyunuzda bulunabilecek Partiküller, Kir, Tortu, Kum arıtımı için kullanılır.

4. Aşama Filtresi (300 GPD Filmtec Membran Filtre TW-3012):Günde 300 galon su işleyen ince film kompozit (TFC) kaliteli membran. Suyunuzda olabilecek sert su kontaminantları ortadan kaldırır: arsenik,kurşun, bakır, baryum, krom, cıva, sodyum, kadmiyum, florür, nitrit, nitrat ve selenyum,bakteri ve virüsleri atık bölümünden dışarı atar %100 güvenli içme suyu verir.

5. Aşama Filtresi (Gümüş iyonlu inline post karbon Filtre): Membran filtreden çıkan su, saflığa yakın olup, içim olarak hamdır. Birçoğumuz bu suyun tadını beğenmeyiz. Post karbon filtre ile bu hamlıktan çıkar, içimi hoş bir hale gelir. Bir dağ kaynağından çıkan su gibi bir hale ulaşır. Gümüş iyonlar sayesinde bakteri oluşumunu engeller. 

Filtre Değişim Sürelerini ve Fiyatlarını Gösteren Tablomuzu Detaylı İnceleyiniz.


KALİTE BELGELERİMİZ:

Kalite belgelerimiz-2

 

 

SATIŞ VE SATIŞ SONRASI HİZMET TAAHHÜTLERİMİZ:

Satış sonrası hizmet ve tahhütlerimiz-2

 

 

 

 

Benzer Konular

Yorumlara kapalı.

----TL

Bu ürüne hemen sahip olabilirsiniz

Tarih 22 Oca 2012
Yazar necipsoylemez
Kategori Direk Flow Arıtma

Tabgold

Ürünlerimizin NSF standartlarına uygun olarak test edilmiştir. WATER ASSOCIATION QUALITY altın damgasını taşımaktadır.

Sağlık

HAYATTA HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK DİYORSANIZ!

Siz de NCS Su Arıtma kullanmalısınız!
Çünkü;

İçme sularında 700' den fazla madde tespit edilmiştir.

Bunlardan bazıları;

- Sebepsiz ağrılara,

- Mide ve bağırsak enfeksiyonlarına,

- Böbrek rahatsızlıklarına,

- Nörolojik hastalıklara sebep olmakta, hatta kanser riskini arttırmaktadır.

Hayatımız boyunca ortalama 50 ton su içtiğimiz düşünülürse, sağlıksız sudan uzun vadede etkilenmemek mümkün değil! Öyle değil mi?