Ncs Su Arıtma ve Su Tasarruf Sistemleri

2,2 Galon NSF Onaylı Çelik RO Su Tankı

2,2 Galon NSF Onaylı Çelik RO Su Tankı

2.2 Galon NSF Onaylı Çelik RO Su Tankı

Kategorisi: Su arıtma tankı, su arıtma deposu, su arıtma cihazı tankı, su arıtma cihazı deposu, Reverse Osmosis tankları, Su arıtma yedek parçaları, Su arıtma yedekleri, Su arıtma cihazı yedek parçaları, Paslanmaz çelik tank, paslanmaz çelik su arıtma tankı, PAE su arıtma tankı

2.2 Galon NSF Onaylı paslanmaz çelik su tankıdır.(Genellikle kapalı kasa, kabinli Reverse Osmosis sistemlerinde kullanılır.) Dış tarafta, epoksi astarlama üzerine yapılan beyaz renkli iki parçalı poliüretan boya yüzlerce saatlik UV ve tuz püskürtme koruması sağlar.

RO Su arıtma cihazı ile arıtılacak su ters ozmos membran zarından çok yavaş geçer. Bir bardak su almak için uzun süre beklememek için bu nedenle arıtılan suyun depolanması için depolama tankı gereklidir. RO tankları, arıtma musluğu açıldığında istikrarlı ve sürekli su akışı sağlar.
Sudaki kirletici etkenlerden korunmak için PAE tankları kapalı, paslanmaz çelik gövde ve bağlantılı olarak NSF standart 58 kontrolleri altında üretilmektedir.
Metal diyafram tipindeki genleşme tankı tasarımı istikrarlı su akışını garanti eder. Metal gövde plastik gövdeye göre basınca daha dayanıklıdır. Metalin düşük moleküler gözenekliliği içindeki havanın basınç kaybını engeller.
İçeriden O-ring’li pirinç başlık, hava girişinden hava kaçırmamasını garanti eder. Pürüzsüz iç havalandırma başlığı diyaframı hasardan korur. Özel işlemlerden geçmiş yüksek kaliteli butil (kauçuk yapışkan) diyafram, tatsız ve kokusuz su haznesini garanti eder.

NSF(National Sanitation Foundation) olarak bilinen ve Amerika’da Ulusal halk sağlığı ve çevre için standartların geliştirilmesi, ürün belgelendirme, test, denetim, eğitim ve risk yönetimi hizmetleri sağlayan yetkili küresel bir bağımsız en üst otorite, kamu sağlığı ve çevre kuruluşudur. Vakıf ayrıca, Amerikan Ulusal Standartlar Enstitüsü (ANSI) tarafından onaylanmış ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından İçme Suyu Güvenliği ve Arıtımı için bir İşbirliği Merkezi olarak tanımlanmaktadır.
IAMPO (Uluslararası Sıhhi Tesisat ve Mekanik Görevlileri Birliği) sertifikalıdır.
CE Belgelidir. (CE, belgesi, ürünlerin, amacına uygun kullanılması halinde insan can ve mal güvenliği, bitki ve hayvan varlığı ile çevreye zarar vermeyeceğini, diğer bir ifadeyle ürünün güvenli bir ürün olduğunu gösteren bir işarettir.)

Özellikler:
Üretim İsmi : 2.2 Galon NSF Onaylı Çelik Tank
Ham Madde : Paslanmaz Çelik
Ağırlık : 3 Kg.
Toplam Kapasitesi : 8,3 Litre
Balon Hava Birimi : 7 PSİ
Boyutlar : Yükseklik: 34 cm. X Çap: 23 cm.
Bağlantı Ölçüleri : NPT: 1/4”
Kullanım Ömrü : 5 Yıl

Üretici Firma: PAE Machinery Industrial CO. LTD
Menşe Yeri: Taiwan

Benzer Konular

Yorumlara kapalı.

---TL

Bu ürüne hemen sahip olabilirsiniz

Tarih 25 Oca 2012
Yazar necipsoylemez
Kategori Su Arıtma Tankları

Tabgold

Ürünlerimizin NSF standartlarına uygun olarak test edilmiştir. WATER ASSOCIATION QUALITY altın damgasını taşımaktadır.

Sağlık

HAYATTA HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK DİYORSANIZ!

Siz de NCS Su Arıtma kullanmalısınız!
Çünkü;

İçme sularında 700' den fazla madde tespit edilmiştir.

Bunlardan bazıları;

- Sebepsiz ağrılara,

- Mide ve bağırsak enfeksiyonlarına,

- Böbrek rahatsızlıklarına,

- Nörolojik hastalıklara sebep olmakta, hatta kanser riskini arttırmaktadır.

Hayatımız boyunca ortalama 50 ton su içtiğimiz düşünülürse, sağlıksız sudan uzun vadede etkilenmemek mümkün değil! Öyle değil mi?